En ældrevenlig og vedligeholdelsesfri have

​Kan man få en vedligeholdelsesfri have? Mange mennesker fraflytter deres boliger, fordi haverne bliver for arbejdskrævende, efterhånden som man bliver ældre. Det er meget ærgeligt, men behøver slet ikke være den sidste udvej. Man kan tilpasse sig situationen.

Bræn​destakken og vores dygtige anlægsgartnere kan hjælpe dig med at etablere en helt vedligeholdelsesfri have, som du altså kan nyde mange år endnu.

Vi hjælper kunder fra byer som Vejle, Jelling, Give, Børkop og omegn med at få en have, der passer til deres bolig, vedligeholdelsesbehov og alder.

Hvorfor få anlagt en vedligeholdelsesfri have?

Som tiden går bliver man måske lidt dårligere egnet til det ofte hårde arbejde, det er at passe have. Det kan være, at haven har lidt for mange arbejdskrævende staudebede og store, upassede træer, vildt voksende buske og i det hele taget for mange arealer, der skal holdes fri for ukrudt.

Man må med tiden lære at tilpasse haven til sine fysiske evner og få det bedst mulige ud af sin grund, så man kan nyde den længst muligt. Man må godt tænke måske 20 år frem i tiden – uanset alder – og reflektere lidt over, hvordan man i fremtiden vil bruge sin have.​

​Bedene nær de områder, man især opholder sig på i haven kan opprioriteres og de områder, man stort set aldrig benytter, kan ligeledes nedprioriteres. Det kan fx gøres ved at anlægge græs eller vedligeholdelsesfri bede med sten, grus eller lignende.

Der kan anlægges højbede, som du kan holde, uden at du behøver bukke sig ned for at luge – og så videre. Hele haveanlægget kan renoveres med særligt henblik på nemmere vedligehold, mere behagelige arbejdsstillinger og så få områder, der kræver vedligehold, som muligt.

Kontakt os for at høre mere

Når du konta​kter os, kommer vi gerne på besøg, for det kræver grundig ekspertise og planlægning at anlægge en vedligeholdelsesfri have. Vi sender gerne en kyndig medarbejder, der kan give et uforpligtende tilbud og en billig pris.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om muligheden for en vedligeholdelsesfri have på telefon: 75 87 35 36 eller kontakte en anlægsgartner på e-mail: rc@braendestakken.dk.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​