Vi udfører alle former for belægningsarbejde

Hos Brændestakken tilbyder vi professionel belægningsarbejde og servicer til vores kunder i bl.a. Jelling, Vejle, Billund, Give.

Vores belægningsarbejde kan være traditionel flisebelægning eller en avanceret brolægning.

Belægningen på din haves opholdsarealer eller indkørsel bør tilpasses både husets arkitektur og farver som de planter, der findes ved den pågældende belægning.

Både i indkørslen og på terrassearealer kan der være flere ting som trappesten og brønddæksler m.m., som gør det nødvendigt at tilrettelægge, hvordan den nye belægning skal se ud.

I mange tilfælde vil det være en stor fordel at få tegnet arealet og belægningen op før belægningsarbejde, hvilket vi naturligvis også kan forestå.

Belægningsarbejde med planlægning

At vælge ny belægning, til indkørsel, terrasse e. lign. kan være en svær beslutning. Da udvalget af materialer er meget stort, kan det være svært at vurdere hvilke der passer bedst til ens ønsker.

Her kan vi rådgive og give nogle hints til, hvordan man kan gribe situationen an, og hvad man i hvert fald ikke skal gøre.

Vi bruger en stor del af vores tid med at rette op på, hvad klamhuggere har udført af hjerteløst arbejde.

Kontakt os for mere information

De er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om priser på belægningsarbejde på telefonen: 75 87 35 36 eller på e-mail til: rc@braendestakken.dk vedrørende spørgsmål eller for et godt tilbud på en pris.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.