Vi udfører alle former for belægningsarbejde

Hos Brændest​akken tilbyder vi professionel belægningsarbejde og servicer til vores kunder i bl.a. Jelling, Vejle, Billund, Give.

Vores belægningsarbejde kan være traditionel flisebelægning eller en avanceret brolægning.

Belægningen på din haves opholdsarealer eller indkørsel bør tilpasses både husets arkitektur og farver som de planter, der findes ved den pågældende belægning.

Både i indkørslen og på terrassearealer kan der være flere ting som trappesten og brønddæksler m.m., som gør det nødvendigt at tilrettelægge, hvordan den nye belægning skal se ud.

I mange tilfælde vil det være en stor fordel at få tegnet arealet og belægningen op før belægningsarbejde, hvilket vi naturligvis også kan forestå.

Belægningsarbejde med planlægning

At vælge ny belægning, til indkørsel, terrasse e. lign. kan være en svær beslutning. Da udvalget af materialer er meget stort, kan det være svært at vurdere hvilke der passer bedst til ens ønsker.

Her kan vi rådgive og give nogle hints til, hvordan man kan gribe situationen an, og hvad man i hvert fald ikke skal gøre.

Vi bruger en stor del af vores tid med at rette op på, hvad klamhuggere har udført af hjerteløst arbejde.

Kontakt os for mere information

De er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om priser på belægningsarbejde på telefonen: 75 87 35 36 eller på e-mail til: rc@braendestakken.dk vedrørende spørgsmål eller for et godt tilbud på en pris.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​