Spaghnum

Vi kan levere en unik suveræn 1. kvalitets ekstra grov lys nøddebrun spaghnum i baller a 250 liter. Den er helt anderledes end det mørke, omsatte, nedbrudte pulver-kvalitet, der ofte sælges på tilbud i plantecentrene og online på nettet.

Vores sphagnum er specielt produceret til surbundsbede med rhododendron og andre surbundsplanter. Den særdeles og meget grove struktur giver surbundsplanternes rødder optimale iltrige forhold for udvikling.

Ballerne er hårdt komprimerede så det ville være en fordel for dem at få varen fragtet helt om i haven til plantestedet. Det klarer vi gerne, og giver også gerne gode råd om anvendelse af sphagnum i haveanlæg, så De undgår de fejl alle de andre laver gang på gang.

Selvfølgelig er vi til rådighed når plantelisterne skal laves til surbundsbedet og når det tunge arbejde skal laves med etablering af surbundsbedet.

Ring på 75 87 35 36 eller send en e-mail og vi kan levere dagen efter.

Klyner

Klyner er hårdt sammenpressede sphagnumblokke som egner sig fantastisk til bedafgrænsning og til opbygning af bede kombineret med kampesten og/eller andre naturmaterialer.

Vi har altid klyner på lager og vi kan naturligvis designe og udføre terrænmure, bede og kantafgrænsninger i disse materialer.

Giv et ring hvis I ønsker hjælp til projektering

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​