Spaghnum

Vi kan levere en unik suveræn 1. kvalitets ekstra grov lys nøddebrun spaghnum i baller a 250 liter. Den er helt anderledes end det mørke, omsatte, nedbrudte pulver-kvalitet, der ofte sælges på tilbud i plantecentrene og online på nettet.

Vores sphagnum er specielt produceret til surbundsbede med rhododendron og andre surbundsplanter. Den særdeles og meget grove struktur giver surbundsplanternes rødder optimale iltrige forhold for udvikling.

Ballerne er hårdt komprimerede så det ville være en fordel for dem at få varen fragtet helt om i haven til plantestedet. Det klarer vi gerne, og giver også gerne gode råd om anvendelse af sphagnum i haveanlæg, så De undgår de fejl alle de andre laver gang på gang.

Selvfølgelig er vi til rådighed når plantelisterne skal laves til surbundsbedet og når det tunge arbejde skal laves med etablering af surbundsbedet.

Ring eller send en e-mail og vi kan levere dagen efter.

Klyner

Klyner er hårdt sammenpressede sphagnumblokke som egner sig fantastisk til bedafgrænsning og til opbygning af bede kombineret med kampesten og/eller andre naturmaterialer.

Vi har altid klyner på lager og vi kan naturligvis designe og udføre terrænmure, bede og kantafgrænsninger i disse materialer.

Giv et ring hvis I ønsker hjælp til projektering

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.