Beskæring af hække og opretning af skæve hække

Vi har stor erfaring med at genoprette hækplanter

​Ønsker du professionel hjælp til opretning eller beskæring af hække? Så kan vi hjælpe dig. Hos Brændestakken har vi stor erfaring med at genoprette hækplanter, så de bliver flotte igen.

Vi har en professional tilgang til alle vores arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på at have et højt serviceniveau. Vi kører ud til både private og erhverv i blandt andet Jelling, Vejle, Børkorp, Give og mange andre steder.

Vi kan ordne enhver hæk – stor, skæv eller gammel

​Vi kan som regel tilrette enhver hæk, hvis den er blevet for stor, hvis den er blevet skæv, eller hvis den har fået en stormskade eller lignende. Vi starter altid med at give en prognose, så vi undgår unødvendige og fordyrende lappeløsninger. Normalt er traditionel beskæring af hække tilstrækkeligt.

Der er naturligvis grænser for, hvad der er muligt, og det afhænger også af hækkens art og tilstand samt en række øvrige forhold. I visse tilfælde er hækken blevet for gammel og umulig at rette op. Her kan det bedre betale sig at fjerne hækplanterne, rodfræse rødderne, opfriske jorden og plante en ny hæk.

Få et tilbud på opretning og beskæring af hække

​Vi råder over stærke hækkeklippere til traditionel hækbeskæring, men vi har også kraftigt beskæringsværktøj til at oprette og fjerne hækplanter. Derudover har vi stor ekspertise med at plante nye hækplanter.

​Ring til os på telefon 75 87 35 36 eller send os en e-mail på rc@braendestakken.dk, så kan vi komme ud for at se nærmere på hækken. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede opretning eller beskæring af hække.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​