Træfældning med opskæring af træet til brænde

Brænde​stakken tilbyder beskæring af træer og træfældning af alle slags træer i Jelling, Vejle, Billund, Give og omegn. Fra buske til de største og mest vanskelige træer som kun kan fældes med præcision og omtanke og ikke mindst med mange års professionel erfaring som baggrund.

Vi inddrager lift, hvis det er nødvendigt, eller udfører træklatring/- topkapningsopgaver med specialuddannelse, udstyr og tager træet ned i mindre dele, hvis pladsforholdene ikke er gode.

Vi kan opskære træet til brænde, og grenaffald kan vi flise på stedet eller køre væk. Vi kan afslutningsvis bortfræse træstubben, og rodfræse trærødderne i området hvor træstubben har stået, så der kan sås græs og anlægges bede, indkørsler etc.

Specialister i beskæring af træer og træfældning

Med en grundig praktisk og teoretisk baggrund i træbiologi, på Kandidatuddannelse ved Århus og Københavns Universiteter, gives rådgivning jfr. deres ønsker. Specielt skal man være opmærksom på farlige træer, træer med svampeangreb og andre sygdomstegn før skaderne sker.

Vi udfører årligt mange rapporter vedrørende sundhedstilstanden og risikovurderinger af træer. Mange års erfaring med de vidunderlige levende væsner som træer er gør at vi her og nu kan diagnosticere og på fremtidsbasis kan vi prognosticere et udviklingsforløb. Ring til trædoktoren hvis de er usikker på sundhedstilstanden af deres træer.

Træfældning handler ikke kun for os om nedbrydning, men om muligheden for at omstrukturere væksterne i haven.

​Kvalitetsbevidst fældning af træer og topkapning af træer

Alt arbejde udføres med stor ekspertise og sikkerhed, og med tanke og refleksion for fremtiden i haven.

Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med havens arkitektoniske fremtid før og efter en rydnings- og træfældningsopgave.

De fleste har svært ved at forestille sig hvad et indgreb, som træfældning eller beskæring af træer, i havens arkitektur kan give af muligheder og begrænsninger. Her er erfaring og dyb viden selvfølgelig "nøglen."

Vi udfører opgaver fra helt små træfældningsopgaver til store komplekse opgaver der tager flere måneder.

Kontakt os i dag for træfældning eller beskæring af træer

Hvad koster træfældning? Vi råder altid til at kontakte os for at beskrive opgavens omfang, så vi derefter kan give dig en pris.

Har I brug for hjælp til træfældning eller beskæring af æbletræer, pæretræer eller andre frugttræer, så er de mere end velkommen til at kontakte os på enten telefonen: 75 87 35 36.

De kan også kontakte os på e-mail: rc@braendestakken.dk, ved spørgsmål om priser på beskæring af træer, træpleje eller andre spørgsmål.

Må man selv fælde træer?​

Som udgangspunkt findes der ingen regler inden for træfældning, om hvem der må fælde træer. Men i de fleste tilfælde anbefaler vi ikke, at man gør det selv. Det kan være farligt og det kan derfor være en god idé at rådføre sig med en professionel, inden man kaster sig ud i et projekt af den art.

Der sker desværre rigtig mange ulykker hvert år, hvor personer kan komme slemt til skade. Så er du det mindste i tvivl, bør du altid få hjælp fra en professionel.

Hvis du har mod på at fælde et træ selv, kan du starte med at fælde et mindre træ. Det gør du altid ved at lave et forhug i den side, som du ønsker træet skal falde til. Herefter laver man et vandret snit fra modsatte side af træet. Sørg altid for at beregne, hvor højt træet er, så du ikke risikerer, at det vælter ned i hus, bil eller andet.

Det er også vigtigt at binde et reb fast i træet, så højt som muligt. Med det kan I hjælpe træet til at falde i den rigtige retning.

Gode råd til træfældning:

  1. Fæld aldrig et træ, medmindre du har helt styr på det.
  2. Brug de rigtige hjælpemidler, så du tvinger træet til at falde i den rigtige retning. Det kan være hjælpemidler som kiler, hammer og et fældejern.
  3. Du må aldrig selv fælde træer i blæsevejr.
  4. Sørg for at beregne træets højde, så du ved hvor det falder og hvor det er sikkert at opholde sig.

​Vi anbefaler ikke at man forsøger dette, medmindre man er helt sikker på, hvad man laver og erfaringen er helt på plads. Vi er altid klar til at rådgive eller hjælpe med at fælde træet.

Træfældning er vores speciale og vi har blandt andet hjulpet mange i Vejle, Horsens, Billund, Jelling osv. Du er altid velkommen til at kontakte os her.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​