Rådgivning

Både fjernsynsprogrammerne og boligmagasinerne fortæller os med smukke og fortryllende billeder, hvordan en have kan forvandles til et rent eventyr, på kort tid.

​I virkeligheden er det slet ikke så nemt og mange gange endda slet ikke nødvendigt at forandre en hel have. Det er måske svært at forestille sig, hvordan nogle eksisterende træer vil fungere i en ny have, så dem vil man gerne have fældet.

En rådgivning ved en fagmand kan give et helt andet resultat. Træerne er måske bevaringsværdige og med lidt beskæring eller opstamning, vil det sandsynligvis være et stort alvorligt tab for havens fremtidige arkitektur at fælde dem.

Så man gør sig selv en tjeneste ved at tage kontakt til en fagmand, når ideerne omkring haven begynder at myldre frem.

Ring på 75 87 35 36 så kommer vi på havebesøg.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​