​Havetegning & havedesign: Sådan hjælper vi dig til drømmehaven

​Havedesign, herunder omlægning af hele haver, kræver omtanke, ekspertise og tæt dialog for at opnå resultater, der giver den ubeskrivelige ro, sammenhæng og haveglæde i mange år. 

Hos Brænd​estakken er vi anlægsgartnere med stor erfaring, og vi vil rigtig gerne hjælpe med at udarbejde en havetegning, så du kan komme i gang med at designe din drømmehave.

Vi hjælper især med havedesign i og omkring Børkop, Vejle, Give og Jelling, men kommer naturligvis også gerne udenfor disse områder.

Hvorfor lave en havetegning?

Det er et stort arbejde at omlægge en hel have. Vi mener, at det er vigtigt, at man først får en fornemmelse af grundens ”ånd”. Det hænger i øvrigt også sammen med, hvor stor grunden er, og hvordan jeres hus ser ud. Den nye have skal passe til omgivelserne, stedets historie og selvfølgelig skal havearkitekturen udvikles i samarbejde med dig og din families ønsker.

En havetegning hjælper med at få et billede af, hvordan den færdige have ser ud, og man kan med god mening udarbejde flere tegninger, så man kan få et indtryk af de forskellige muligheder.

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder

Når vi ved, at havedesign er et stort projekt, så kan vi også garantere, at vi under hele processen har en tæt dialog og vægter et stærkt samarbejde med dig. Vi ser os selv som rådgivere, og udarbejder fx altid den endelige havetegning i samarbejde med dig.

Vi udarbejder altså både tegningen udfra haveejerens ønsker, men naturligvis også på baggrund af vores mangeårige erfaring på området.

Vores ekspertise betyder fx, at vi ved, at funktionaliteten i omgivelserne omkring boligen har stor vigtighed. Det er godt, hvis du og din familie har oplevet årets gang i haven/huset, så du har en bevidsthed om, hvad der ønskes i den fremtidige havearkitektur. Vi starter altså med at afdække jeres behov og havens muligheder og begrænsninger – sammen. 

​Processen ved nyt havedesign

Enhver opgave starter med, at vi kommer ud og besøger dig og besigtiger haven. Som nævnt er det også vigtigt at høre, hvad din egen mening er, og hvilke behov og ønsker, der er til den nye have. Vi måler op, fotograferer, analyserer, interviewer og derefter fremstiller vi på vores tegnestue en havetegning.

På denne tegning vil du både kunne se et spændende, nyt design, mere funktionalitet og måske endda overraskelser. Det kan være, at havens ”sjæl” eller landskabet og omgivelserne har givet anledning til noget helt andet, end du selv havde overvejet.

Når vi laver en landskabs-/havetegning, benytter vi os af vores meget omfattende billeddatabase, som vi gør tilgængelig med eksempler på vores arbejde fra de sidste 25 år. Adgangen til databasen er en fin måde, hvorigennem du kan få en bedre føling med det, der ligger bag tegningen.

Vil du selv have indflydelse på din havetegning eller dit havedesign?

Hvis du har rimelig godt kendskab til botanik, haver og landskabsarkitektur, kan det rigtige måske være, at vi blot fungerer som konsulenter. Vi kan gennemgå haven på et konsulentbesøg on-site og komme med umiddelbare forslag til forbedringer, som du måske endda selv kan udføre.

Det går stærkt, og der kommer mange informationer på kort tid, men kan måske være den rigtige løsning, hvis du selv har grønne fingre, og ikke ønsker et projekt, der strækker sig over længere tid.

Kontakt os og indhent et tilbud på en havetegning

Har du spørgsmål til vores services som anlægsgartner, eller vil du høre mere om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Som allerede nævnt kommer vi gerne ud på et uforpligtende besøg, og her kan vi sammen snakke om dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på et nyt design og en havetegning, når du kontakter os. Du kan henvende dig på telefon 75 87 35 36 eller e-mail rc@braendestakken.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​