​Topkapning og træfældning af alle slags træer

​Har du mange træer i haven, som skygger for den i forvejen sparsomme sol? Nyd flere solskinsdage, og få mere plads i haven med topkapning og fældning af træer, der står i vejen. Hos Bræn​destakken kan vi hjælpe med hele molevitten, og vi gør det til gode priser.

Vi servicerer kunder i byer såsom Give, Vejle, Jelling og Børkop, men tilbyder også vores ydelser såsom topkapning og rodfræsning til kunder uden for disse områder.

Hvad er topkapning?

Topkapning foregår ofte oppe i trækronerne. Det kan være, at træerne er blevet for høje, så de til stor gene for haveejeren eller naboerne tager alt sollyset fra haven. Træerne kan også skygge for andre vækster i haven, så det bliver svært at have blomsterbede og andre, mindre træer. Med tiltag som topkapning og kronereduktion kan man formindske disse gener, uden helt at skulle fælde træerne.

Med beskæring af træer reduceres trækronen, og der opnås bedre lysgennemtrængning og luftcirkulation i de mere tæt bevoksede områder af din have.

Vi beskærer alle slags beplantninger:

  • ​Birketræer
  • Grantræer
  • Fyrretræer
  • ​Egetræ
  • Bøgehær
  • Og mange andre træer

​Hvad skal man være opmærksom på?

Træer reagerer meget forskelligt på topkapning eller på at blive beskåret, så ekspertise og uddannelse er en forudsætning for et tilfredsstillende resultat. Det er blot en af de ting, man skal være opmærksom på, hvis man vil have udført topkapning eller en anden form for beskæring af træ.

Både topkapning og træfældning er farlige discipliner, som kræver uddannelse. Hvert år kan man læse artikler, der beskriver hvordan folk er kommet til skade eller frygteligt galt af sted, fordi de har forsøgt at udføre disse opgaver. Vi vægter sikkerhed meget højt i vores arbejde ligeså højt, som vi vægter de gode og flotte resultater.

Kontakt os og få en god pris på topkapning

Ønsker du et godt tilbud på topkapning eller træfældning? Så er du kommet til det rette sted. Vi har konkurrencedygtige priser og mange års erfaring, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at høre om vores priser, så kontakt os gerne.

Du kan enten ringe til os på telefon 75 87 35 36 eller skrive en e-mail til rc@braendestakken.dk

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​