Indkørsel

Indkørslen og indgangspartiet til huset fortæller meget om de mennesker, der bor i huset. Det er det første man møder, når man kommer til et nyt hus.

Indkørslen og indgangspartiet skal harmonere med husets arkitektur, materialer og forhavens opbygning af planter, træer og græs.

Ofte er det nødvendigt at lave en indgangssti, der fører fra indkørsel direkte til hoveddøren, så nye besøgende ikke skal rende rundt og lede efter indgangsdøren.

Den samlede indkørsel/indgangsparti skal fungere for familiens færden hver dag, så der skal også tænkes praktisk. Samtidig kan der med virkemidler som materialer og former, planter, sten, lys og træer skabes virkelig indbydende og velfungerende indkørsler og indgangspartier, ofte bundet sammen af belægningen.

Indkørslen skal modstå vægten fra bilen i de samme spor hver dag, så der kræves en speciel stærk opbygning af bunden her.

Ring eller skriv til os på mail, så kommer vores anlægsgartner forbi og ser på det.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.