Indkørsel

Indkørslen og indgangspartiet til huset fortæller meget om de mennesker, der bor i huset. Det er det første man møder, når man kommer til et nyt hus.

​Indkørslen og indgangspartiet skal harmonere med husets arkitektur, materialer og forhavens opbygning af planter, træer og græs.

Ofte er det nødvendigt at lave en indgangssti, der fører fra indkørsel direkte til hoveddøren, så nye besøgende ikke skal rende rundt og lede efter indgangsdøren.

Den samlede indkørsel/indgangsparti skal fungere for familiens færden hver dag, så der skal også tænkes praktisk. Samtidig kan der med virkemidler som materialer og former, planter, sten, lys og træer skabes virkelig indbydende og velfungerende indkørsler og indgangspartier, ofte bundet sammen af belægningen.​

Indkørslen skal modstå vægten fra bilen i de samme spor hver dag, så der kræves en speciel stærk opbygning af bunden her.

Ring eller skriv til os på mail, så kommer vores anlæ​gsgartner forbi og ser på det.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​