​Der er mange muligheder med stubfræsning

​Gamle stubbe, der gemmer sig på i græsset: Det er et problem, mange haveejere kender ganske godt. Hos Bræ​ndestakken kan vi hjælpe med stubfræsning og mange andre former for havearbejde. Vi tilbyder vores services i byer som Vejle, Jelling, Børkop, Give og omegn. Har du et problem, der kan løses med stubfræsning? Så er vi de rette at kontakte.

Hvad er stubfræsning?

Vi kender det godt: Når vi klipper græs, støder vi imod en gammel træstub, som stadig er midt i plænen, selvom træet er fældet for måske 5 år siden. Den er for stor til at grave op, så du kører udenom, og nogle gange imod, hvis du lige glemmer, at den er der, eller har nogle andre til at slå plænen.

Stubfræsning kan fjerne stubben meget nænsomt og hurtigt. Der bliver et lille hul i plænen, når stubben er fræset væk. Store bede kan forbedres lige nøjagtigt i områder, hvor der har været tæt kratskov, med stubfræsning og efterfølgende rodfræsning af hele området.

Med lidt frisk jord og nogle græsfrø kan det efter kort tid ikke ses, at der har været en træstub midt i plænen, og det er en sand fryd at slå græsset i det område i fremtiden. Man bliver rigtig glad for at få de besværlige træstubbe væk.

​Maskiner i flere størrelser

Glæder kan vi ikke få nok af. Vi har rodfræsere til rod- og stubfræsning i forskellige størrelser, og når terrænet bliver rigtig stejlt, så har vi en stubfræser på bælter, der kan køre op ad næsten enhver skrænt. 

Vær opmærksom på, at du skal have styr på, hvor dine forsyningsledninger er placeret, inden stubfræsning igangsættes.

Kontakt os og indhent et godt tilbud på

Hvad koster stubfræsning? Hvis du har fået en pris andetsteds på stubfræsning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud, som du med sikkerhed ikke kan modstå. Vores maskiner er nye, effektive og kan klare selv de stejleste skrænter og bakker.

Giv os et kald, og vi kommer forbi og ordner stubbene uanset antal, størrelse og placering.

Du kan kontakte os på telefon 75 87 35 36 eller skrive en e-mail til rc@braendestakken.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​