Vanskelig træfældning

Brændestakken bliver ofte kaldt ud til fældning/- besigtigelse af træer der er angrebet af råd og som måske er hule i centrum af stammen. Sådanne træer står som regel tæt på bygningsværker og befæstede arealer, og kan som oftest ikke fældes på enkel vis. 

Kronen skal måske reduceres ved topkapning for at få plads til fældningen eller der skal f.eks installeres en indtrækningswire med trækspil så det resterende af træet kan trækkes ned på een gang uden at beskadige bygningsværker eller haven i øvrigt. 

Når træerne bliver vanskelige at fælde skal der som regel tages flere teknikker i brug samtidigt for at nå til det endelige resultat man ønsker. Samtidig kræves der mange års erfaring i at vurdere risikoen ved at have træer stående med svampeangreb eller andre skader. 

Gren/-stamme strukturen i et træ kan også i sig selv være uheldig og give anledning til betænkeligheder. Træer kan være meget farlige og kan udrette ufattelig skade på bygninger/-mennesker mv, så der skal holdes øje med sundhedstilstanden.

Jeg er særdeles opdateret med den absolut nyeste viden inden for træbiologi (Applied tree biology) og arboriculture (Arboriculture) efter 3 omfattende master of science kurser på Københavns Universitet KVL i forbindelse med kandidatuddannelsen til Landskabsarkitekt.

Fældning af vanskelige træer er et risikofyldt job og der kræves forsigtighed, omtanke og stor ekspertise i en hver henseende.​

Fældning af stort Farligt Svampeangrebet Bøgetræ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.