Vanskelig træfældning

Brændes​takken bliver ofte kaldt ud til fældning/- besigtigelse af træer der er angrebet af råd og som måske er hule i centrum af stammen. Sådanne træer står som regel tæt på bygningsværker og befæstede arealer, og kan som oftest ikke fældes på enkel vis. 

Kronen skal måske reduceres ved topkapning for at få plads til fældningen eller der skal f.eks installeres en indtrækningswire med trækspil så det resterende af træet kan trækkes ned på een gang uden at beskadige bygningsværker eller haven i øvrigt. 

Når træerne bliver vanskelige at fælde skal der som regel tages flere teknikker i brug samtidigt for at nå til det endelige resultat man ønsker. Samtidig kræves der mange års erfaring i at vurdere risikoen ved at have træer stående med svampeangreb eller andre skader.

Gren/-stamme strukturen i et træ kan også i sig selv være uheldig og give anledning til betænkeligheder. Træer kan være meget farlige og kan udrette ufattelig skade på bygninger/-mennesker mv, så der skal holdes øje med sundhedstilstanden.

Jeg er særdeles opdateret med den absolut nyeste viden inden for træbiologi (Applied tree biology) og arboriculture (Arboriculture) efter 3 omfattende master of science kurser på Københavns Universitet KVL i forbindelse med kandidatuddannelsen til Landskabsarkitekt.

Fældning af vanskelige træer er et risikofyldt job og der kræves forsigtighed, omtanke og stor ekspertise i en hver henseende.​​

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​