Naturskov og hvad så?

Eksempel:
Man har fået plantet naturskov med statstilskud og plantøren, administratoren er efter afregningen og projektets afslutning ikke så interesseret i projektet mere.

Hvad skal man gøre ,hvilken retning skal man gå ?. Skal man gå mod traditionel skovdyrkning med traditionel rådgivning.?

Eller.

Skal man vove pelsen og prøve en rådgivning, som giver et meget andet resultat. Hvor diversitet og oplevelsesværdi er i fokus i en mutualistisk symbiose til glæde for levende organismer.

Vores udgangspunkt er: den plantning på godt og ondt vi i praksis ser, uanset, hvem der har udført den, og uanset, hvad formålet end oprindeligt var. Uanset hvor meget papir, der måtte være brugt på at beskrive det, der er udført.

Denne opportunistiske frigjorte tilgang til plantninger, som vi har udviklet, giver uanede muligheder for forbedringer med henblik på forøgelse af naturværdier, diversitet og oplevelsesværdier i et udført plantningsprojekt.

Man skal være ærbødig ydmyg over for den kompleksitet i vegetationsdynamikken, der udspiller sig i en given etableret bevoksning og med åbent sind se og udnytte mulighederne. Der er ikke nogen facitliste overhovedet.
Det er ofte den kiksede del af et naturskovs plantnings projekt, der giver de største muligheder for os at arbejde videre med. Er det ikke tankevækkende.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​