Naturskov og hvad så?

Rådgivning vedr. management af naturskov.​

Eksempel:
Man har fået plantet naturskov med statstilskud og plantøren, administratoren er efter afregningen og projektets afslutning ikke så interesseret i projektet mere.

Hvad skal man gøre ,hvilken retning skal man gå ?. Skal man gå mod traditionel skovdyrkning med traditionel rådgivning.?

Eller.

Skal man vove pelsen og prøve en rådgivning, som giver et meget andet resultat. Hvor diversitet og oplevelsesværdi er i fokus i en mutualistisk symbiose til glæde for levende organismer.

Vores udgangspunkt er: den plantning på godt og ondt vi i praksis ser, uanset, hvem der har udført den, og uanset, hvad formålet end oprindeligt var. Uanset hvor meget papir, der måtte være brugt på at beskrive det, der er udført.

Denne opportunistiske frigjorte tilgang til plantninger, som vi har udviklet, giver uanede muligheder for forbedringer med henblik på forøgelse af naturværdier, diversitet og oplevelsesværdier i et udført plantningsprojekt.

Man skal være ærbødig ydmyg over for den kompleksitet i vegetationsdynamikken, der udspiller sig i en given etableret bevoksning og med åbent sind se og udnytte mulighederne. Der er ikke nogen facitliste overhovedet.
Det er ofte den kiksede del af et naturskovs plantnings projekt, der giver de største muligheder for os at arbejde videre med. Er det ikke tankevækkende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.