​Vi laver træterrasser lige efter vors kunders individuelle ønsker

​Drømmer du om at få en skøn træterrasse? Så er der professionel hjælp at hente her. Hos Brændestakken finder du en professionel og kreativ anlægsgartner, som har stor erfaring med opbygning af træterrasser. Vi servicerer kunder i og omkring Jelling, Vejle, Give og Børkop.

Der findes et hav af muligheder inden for terrasser. De kan laves i mange forskellige materialer, i diverse konstruktioner samt i alle tænkelige størrelser. Vi kan f.eks. både tilbyde opbygning af terrasser, der er hævet fra jorden og overdækkede terrasser.

Uanset hvad dine individuelle ønsker og behov til din nye terrasse er, gør vi vores bedste for at imødekomme dem.

Vi har stor erfaring med at bygge træterrasser

Vi har en mangeårig erfaring inden for etablering af mange former for terrasser, herunder også træterrasser. Vi står klar til at lave din drømmeterrasse, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi ved, hvordan terrassen bør anlægges i forhold til solen. Derudover bør den etableres et sted, hvor der er læ. Lige så snart det er varmt nok til at sidde ude, er det frem med havestolene og ud på terrassen og nyde solen.

​Kunne du tænke dig at høre mere?

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for træterrasser? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, når du kontakter os.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​