​Vi laver træterrasser lige efter vors kunders individuelle ønsker

​Drømmer du om at få en skøn træterrasse? Så er der professionel hjælp at hente her. Hos Brændestakken finder du en professionel og kreativ anlægsgartner, som har stor erfaring med opbygning af træterrasser. Vi servicerer kunder i og omkring Jelling, Vejle, Give og Børkop.

Der findes et hav af muligheder inden for terrasser. De kan laves i mange forskellige materialer, i diverse konstruktioner samt i alle tænkelige størrelser. Vi kan f.eks. både tilbyde opbygning af terrasser, der er hævet fra jorden og overdækkede terrasser.

Uanset hvad dine individuelle ønsker og behov til din nye terrasse er, gør vi vores bedste for at imødekomme dem.

Vi har stor erfaring med at bygge træterrasser

Vi har en mangeårig erfaring inden for etablering af mange former for terrasser, herunder også træterrasser. Vi står klar til at lave din drømmeterrasse, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi ved, hvordan terrassen bør anlægges i forhold til solen. Derudover bør den etableres et sted, hvor der er læ. Lige så snart det er varmt nok til at sidde ude, er det frem med havestolene og ud på terrassen og nyde solen.

​Kunne du tænke dig at høre mere?

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for træterrasser? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, når du kontakter os.

Kontakt os på telefon: 75 87 35 36 eller på e-mail: rc@braendestakken.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os med det samme!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.