Klipning af læhegn omkring haver og grønne områder

Lad os passe og pleje læhegnet omkring din have

​Ønsker du hjælp til klipning af læhegn? Så lad os klippe hegnet for dig. Hos Brændestakken har vi stor ekspertise med pleje af haver og grønne områder, og vi tilbyder klipning af hæk efter behov eller i faste aftaler.

Vi har en professionel og kvalitetsbevidst tilgang til havearbejde. Samtidig har vi fokus på at have et højt serviceniveau. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Jelling, Børkork, Vejle og Give samt mange andre steder.

Ring gerne efter behov eller lav en fast aftale med os

​Læhegnet er det første, som man ser, når man kommer til en ejendom. Formålet er typisk at give læ for vinden, men også for nysgerrige blikke. Samtidig kan det fungere som et regulært hegn, der adskiller haven fra offentlig vej eller en anden have. 

Hækplanterne danner med andre ord et uderum, hvor man kan sidde uforstyrret, uanset om man solbader, slapper af, leger eller griller.

Vi tilbyder klipning af læhegn, og de fleste ønsker hækklipning 1-2 gange om året. Det vil typisk være omkring sankthans, og igen i slutningen af august eller måske i september. Vi laver gerne en fast aftale, men du kan også ringe, når du har behov for hjælp, og hvis du ikke orker at rode med grej og klipning.

Kontakt os for at få et tilbud på klipning af læhegn

​Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser. Vi kommer gerne ud for at kigge på læhegnet, hvis du for eksempel ønsker en fast aftale. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på klipning af læhegn omkring din ejendom.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​