Salg af barkflis – fyld traileren eller få leveret med tip

Vi tilbyder både grovsnittet og fintsnittet flis

Leder du efter et sted, som tilbyder salg af barkflis? Så er vi leveringsdygtige. Hos Brændestakken forhandler vi forskellige former for grovsnittet og fintsnittet flis til haver.

Du kan hente det selv, men vi kan også levere det for dig. Vi kan endvidere udsprede flisen. Vi har altid fokus på at have et højt serviceniveau, når vi leverer til kunder i blandt andet Jelling, Vejle, Børkork, Give og omegn.

Bekæmper ukrudt og skaber ideelle jordforhold

Barkflis anvendes typisk til at bekæmpe ukrudt og nedsætte vandfordampningen. Derudover tilfører barkflisen humus til jorden. Samtidig bliver jordbunden fin og løs i strukturen. Det giver samlet set nogle ideelle livsbetingelser for en lang række nyttige jordbundsdyr såsom regnormene. Derfor bliver flis med rette mere og mere populært.

Vi tilbyder salg af barkflis, der er enten grovsnittet eller fintsnittet. Oprindeligt forhandlede vi kun den grovsnittede variant, men efter mange forespørgsler på en finere kvalitet, er vi også begyndt at forhandle den fintsnittede variant. Prisen for den finere kvalitet er en smule højere end for den grove.

Kontakt os for at høre om vores salg af barkflis

Du kan hente barkflisen med en trailer, som vi naturligvis læsser. Vi tilbyder også levering med tip. Derudover tilbyder vi manuel udspredning af flis.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vores salg af barkflis med eller uden tiplevering. Du kan finde vores faste priser her.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​