Flisning samt salg og levering af flis

Højt serviceniveau ved små og store opgaver

​Skal du have udført flisning? Så kan du kontakte os. Hos Brændesta​kken tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for have og anlæg, herunder træflisning. Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Jelling, Vejle, Give, Børkop og omegn.

Vi tilgår alle arbejdsopgaver med høj professionalisme, og du kan forvente et højt serviceniveau, uanset om det er en lille eller en stor opgave.

Beskæringsaffald, grene og buske omdannes til flis

​Beskæringsaffald, grene og buske fra havens træer kan med fordel omdannes til værdifuld flis. Flis er et af de mest livgivende organiske stoffer, som du kan tilføre haven.

​Korrekt brug af flis holder ukrudtet væk og nedsætter vandfordampningen. Det tilfører samtidig humus til jorden og giver ideelle livsbetingelser for en lang række nyttige jordbundsdyr som for eksempel regnorme. Derfor bliver bede med flis mere og mere almindelige.

Der er imidlertid en række uhensigtsmæssige egenskaber ved flis, som du skal være bevidst om. Derfor rådgiver vi om korrekt anvendelse, ligesom vi gerne anlægger dine bede med træflis og barkflis for dig.

Vi har forskelligt maskineri til flisning i alle størrelser. Derudover tilbyder vi salg af små og store partier træflis eller barkflis fra vores firmaadresse. Vi leverer gerne, og ved store partier kan vi udsprede flisen med kran og flisgrab.

Kontakt os for at få et tilbud på flisning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning. Vi kommer gerne forbi ved større projekter. Du kan også besøge os. Så laver vi et uforpligtende tilbud på flis eller flisning.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​