Hækklipning i en fast aftale eller efter behov

Vi plejer hækken og holder den pæn og fin

​Er det ved at være tid til hækklipning? Så lad os gøre arbejdet for dig. Hos Brændestakken har vi stor erfaring med at passe og pleje haver og andre grønne områder. Vi tilbyder klipning af hæk i faste aftaler eller efter behov, så den altid er pæn og fin.

Vi har en professional tilgang til vores opgaver, som vi udfører i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi altid har et højt serviceniveau. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Jelling, Børkork, Vejle, Give og mange andre steder.

Normalt klipper vi hækken et par gange om året

​Hækken danner en markant ramme omkring haven. Frem for alt skal hækken give læ for indblik og vind i haven. Hække bruges også til at danne rum i haven. Rum, hvor man kan sidde uforstyrret bag en høj og tæt hæk. Rum, hvor man kan gemme sig, meditere eller bare slappe af. Og rum, hvor man kan have gæster til selskab.​

Vi klipper hække 1-2 gange om året. Første gang inden sankthans, og anden gang sidst i august eller september. Vi laver gerne en fast aftale om hækklipning. Dermed undgår du besvær med grej og klipning. Vi sørger så for at passe og pleje hække på de rigtige tidspunkter.​

Få et godt tilbud på hækklipning i din have

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan passe og pleje hække for dig. Du vælger selv, hvor tit vi skal komme, og vi laver gerne en fast aftale, så du ikke skal tænke mere på det. Vi starter naturligvis med at sende et uforpligtende tilbud på hækklipning.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​