Planter

Alletræer/-Store Hækplanter/-Store Rhododendron/-Store Stedsegrønne Planter Store Bonsaitræer/-Træer af alle slags/-Tematiske Plantninger/-Kyndige Råd og Vejledning​​

I forbindelse med haveprojekter kan vi vejlede og levere planterne direkte til Deres have efter Deres ønske. Det kan være svært at få den rigtige gode kvalitet af planter for, når der er tilbud i supermarkederne eller plantecentrene, så er der kun dårlige rester tilbage når man møder op, og det kan man bestemt ikke bygge en fin have på.

Hvad skal man købe af planter og hvad skal man plante, så der kan blive harmoni i haven eller i landskabet? og hvad er egentlig kvalitet, når man har med planter at gøre?

​Plantecentrene har tit for travlt til at give ordentlig vejledning. Det er bestemt ikke nemt at handle planter og samtidig få et godt gennemtænkt og sammenhængende resultat i haven.


Vi giver grundig vejledning i hvilken plante hvor og hvorfor og vi gør rigtig meget ud af at udvælge hver enkelt plante blandt vore leverandører således at den bedst mulige kvalitet kan præsenteres for vore kunder.
Efter et grundigt besøg i Deres have, hvor vi præsenteres for Deres ønsker og ideer, kan vi lave en skitse med planteforslag, og vi kan efterfølgende levere planter direkte til dem og klargøre til plantning og naturligvis plante og give dem råd om fremtidig pasning.

Vi kan naturligvis også levere større eller mindre partier af specielt meget store kvalitets planter, hvis haven skal stå færdig i en fart.

Større antal af alle-træer og alle hækplanter store med klump eller som barrodsplanter eller containerplanter, kan vi levere i en flot kvalitet.

​Store unikke Bonsaitræer kan leveres og plantes.

Levering af rhododendron planter i en kvalitet der taler for sig selv, samt plantning er ligeledes et af vore specialer.

Hvis De har modtaget et tilbud andetsteds fra på et større antal planter, så var det en meget god ide for Dem at kontakte os ,med henblik på råd og vejledning på plantestedet . De kan kontakte os for en alternativ pris på en tilsvarende plantelevering.
Den lille detalje, at der kommer en kyndig specialist og `Stikker en finger i jorden` kan betyde, at man kan undgå rigtig `dumme` fejltagelser. Samtidig kan man lige få sine ideer gennemgået og tilrettet hist og her af en specialist. Det er resultatet i sidste ende der tæller og giver glæden og roen og sammenhængen i haven som vi alle gerne vil have.

Kontakt os så kommer vi gerne forbi og hjælper og vejleder.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​