Vi tager hånd om de grønne områder​

Brændesta​kken er en virksomhed der har specialiseret sig i træfældning og have-design og arbejder professionelt i hele trekantsområdet med alle former for træfældning, beskæring, topkapning, liftservice og følgeopgaver som flisning, stubfræsning, rodfræsning, bortkørsel af grenaffald osv. Herudover er vores arbejdsområder, hækklipning, hæk opretning, fræsning, fjernelse af rødder, stenrensning,anlæg af græsplæner og bede, plantning, og rådgivning vedr. alle ovenstående punkter. Vi udfører alt inden for belægningsarbejde og støttemure og et af vores specialer blandt mange er kampestensmure.

Vi omlægger gerne hele haven og starter fra grunden igen

Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Indehaver Robert Christensen er uddannet Cand. Scient. Biolog fra Århus Universitet. Ved siden af det praktiske arbejde studerer Robert Christensen Landskabsarkitektur ved Landbohøjskolen i københavn og forventer at være færdig som Landskabsarkitekt kandidat til næste år. Med en solid biologisk, arkitektonisk og praktisk baggrund er Robert Christensen solidt funderet og fuldstændig opdateret på sin viden til fremtidens udfordringer.

Før studiet var Robert Christensen skovarbejder i mange år og har gennem mange års arbejde erhvervet en stor rutine og professionel erfaring i alle former for træfældning og følgeopgaver.

Kombinationen af en videregående uddannelse og, frem for alt, erfaring i mere end 25 år er Robert Christensens grundlag for at drive en kvalitetsbevidst træfældnings /anlægs​gartner/ have og landskabsarkitektur /-design virksomhed.

Vi tager både store og små opgaver

Brændestakken udfører opgaver for private, virksomheder, beboerforeninger, grundejerforeninger, skoler og Kirker og for offentlig virksomhed. Vi kommer gerne på besøg i Deres have og giver gode råd og overslag/-tilbud, og vi kan i forbindelse med vore projekter præsentere dem for en unik havetegning så beslutnings-processen mod det endelige mål bliver klar og tydelig og det færdige projekt gennemtænkt.

Service på et højt fagligt niveau såvel på design som på udførelse Havearkitektonisk og landskabsarkitektonisk - er vores varemærke.

Vi former din drømmehave

Vi arbejder altid efter en vision formuleret på baggrund af Deres ønsker kombineret med vores viden og de naturgivne muligheder og mod en unik komposition i Haven eller Landskabet.​​

Det siger vores kunder om os

Her kan du læse vores anmeldelser fra vores glade kunder.
​Du er velkommen til at skrive din kommentar. 

"God service"

God service og gode produkter til fair priser😊

Milla Gudesen

"De er dygtige"

De er dygtige og rydder pænt op efter sig

Ghita Beltoft

Se flere anmeldelser på Facebook​

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​