Anlægsarbejde i Vejle og omegn​

Sætter du pris på smukt og veludført arbejde uden kompromisser? Bor du i eller nær Vejle kommune?
​Så snyd ikke dig selv for at stifte bekendtskab med os​​

Anlægsarbejde med hele pakken​

Landskabsarkitekt, havedesigner og naturekspert er tre af de navne, som du kan kalde os. Her får du højtuddannet ekspertise med erfaring og blik for, hvad der fungerer i din have eller dit landskab.

Brænd​estakken startede med at sælge brænde, men har gennem udvidelse og grundig uddannelse gjort sig til Vejle-områdets mest alsidige leverandør af services til haver og landskaber. Vi kan vi håndtere hele dit projekt fra start til slut, uanset om der er brug for en anlæ​gsgartner, havearbejde, en naturrådgiver ,ekspert i træer eller landskabsarkitekt.

Vi kombinerer mangeårig erfaring og faglig ekspertise

25 års erfaring og en uddannelse til biolog og landskabsarkitekt taler for sig selv, og det er det der gør det.

Vi satser benhårdt på faglig ekspertise i alt, hvad vi gør. Du får velbegrundede løsninger og passioneret arbejde, der resulterer i smukke omgivelser til dig.

Vi finder altid løsningen, du bliver gladest for

​​Hvad gør du, hvis dine udearealer trænger til fornyelse? Hvad gør du for at sikre, at dine træer ikke vælter i den næste storm? Hvad gør du, hvis det alligevel sker? Er du gået i stå i haven ? Ring til Brændestakken og få en snak om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe med vores anlægsarbejde.

Vi har den knowhow, der skal til, for at du kan være sikker på en langtidsholdbar løsning. Mange kan lave anlægsarbejde, men kun få kan udføre arbejdet så kompromisløst og smukt som os. Derfor er vi kendt i hele Vejle-området . Alt arbejdet udføres med stor ekspertise og refleksion for fremtiden i haven og i landskabet.

Udfra kundens ønsker og vores forslag kan vi skabe innovative løsninger der udmunder i den ubeskrivelige ro i haven.

Kontakt os i dag på 75 87 35 36

Søger I kvalitetsbevidst og troværdigt anlægsgarbejde nær Vejle-i f.eks Horsens, Billund, Give, Børkop, Fredericia, Hedensted eller Jelling- ser vi frem til at høre fra jer.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​