Bede bedplaner

De planter man planter i sine bede skal give noget smukt at se på året rundt, og bedene skal placeres rigtigt i forhold til havens arkitektur. Blomstring på forskellige tidspunkter, efterårsfarver og eventuelt stedsegrønt, og plantegrupperinger er blot nogle få temaer at bygge bede på.

​Bedene kan anlægges efter tema f.eks. japansk, farvesammensætning f.eks blå og gul, sorter, stauder, eller planter og blomster, buske og træer der klæder hinanden.

Formene på bedene kan være mange men fremfor alt må formerne tilpasses havens arkitektur.​​

For nogle skal bedene være nemme at passe for andre med lyst og kræfter til havearbejde, må bedene gerne være mere udfordrende og arbejdskrævende. Men uanset formåen har vi vedligeholdelsesaspektet i streng focus.​

Kontakt os og vi vil gerne komme til råds med Deres bedplaner.

Vi har en kæmpe billeddatabase fra vor kompositioner gennem 25 år.​​

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​