Anlæg

Vi opholder os mere og mere udendørs i vores haver. Vi spiser, laver mad, bader i badekar, sover og nyder solen når vejret er til det. Det stiller store krav til vores haver.

Vi vil samtidig gerne omgive os med smukke blomster, planter og træer og have noget pænt at kigge på og vise frem.

Hvad med indretning, belægning, planter, træer, vand, sten, krukker, etc.?Mulighederne er mange og det kan være svært at forestille sig ,hvad der passer ind i netop ens egen have.​​

Man kan forestille sig rum i haven, hvor man til lyden af rislende vand kan sidde og rense sjælen fra hverdagens stress.

Rum, hvor man kan have hele familien til middag i uforstyrrethed for naboerne. Plads til børnene, måske en krydderhave eller en lille køkkenhave.

Med en stor viden og erfaring kan Brændestakken rådgive om indretning af haven og udføre det endelige arbejde. Målet er haver der hviler i sig selv med en fængslende ro og et venligt indbydende gemyt.​

Kontakt os

Det starter altid med et besøg i Deres have, hvor havens arkitektur kommer under lup og ønsker/-muligheder drøftes.​

Ring til os på 75 87 35 36.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​