Beskæring

Vi har mange års erfaring med beskæring​

- Beskæring er et glemt fag og der er ikke mange der mestrer denne disciplin mere.

- Beskæring er helt afgørende for et tilfredsstillende `udbytte` af haven.​

Vi er opdateret med den sidste nye viden på højt niveau vedrørende beskæring af planter buske og træer. Dette kombineret med mange års praktisk erfaring er det der gør det.

Beskæring er afgørende for væksten

Beskæringen er en af de opgaver der ofte er vanskelig og volder haveejeren besvær. Man kan ikke forestille sig hvad et beskæringsindgreb betyder for væksten de følgende år-- det er også ganske vanskeligt at kunne danne sig et billede af dette. Beskæringen er vigtig i haverne. Beskæringen opretholder planternes blomstringsevne og ofte sundhed og der er som regel for lidt plads til at træer og buske kan udvikle sig helt naturligt i de begrænsede rum som haverne jo er.

Døde og ødelagte og syge grene skal skæres væk. Lys og luft til væksterne er ofte vitale elementer imod angreb af sygdomme og skadedyr.

Tidspunktet for og kvaliteten af beskæringen er ofte afgørende for udbyttet og kvaliteten af

blomstringen og frugtsætningen de følgende år. Frugttræer kvitterer ofte med en meget bedre kvalitet af frugten efter en specifik korrekt beskæring med henblik på frugtsætning.

Erfaring med beskæring er vigtig

Korrekt beskæring af frugttræer, buske og træer har vi stor rutine i. Formgivende beskæring af store træer har vi mange års erfaring i og vi følger med stor interesse med i, hvordan træerne vi beskar for 10 eller 15 20 år siden udvikler sig frem til i dag.

Beskæringsønskerne blandt vore kunder overskrider tit og ofte hvad der er biologisk forsvarlig beskæring. Når man nærmer sig grænserne for forsvarlighed så bliver den faglige indsigt og erfaring med beskærings-dynamikken afgørende. (beskæringsdynamikken er plantens udvikling som følge af beskæringen de efterfølgende år)

Opstamning af træer og buske er redskaber som tilpasset plantearterne giver muligheder for luft og lys og udsigt til at sidde og nyde have og omgivelser når vejret er godt.

Kontakt os i dag på 75 87 35 36

Vi kan rådgive om beskæring af alle former for træer og buske. Selvfølgelig kan vi bortkøre beskæringsaffaldet eller flise det på stedet.

Vi er en ideel Samarbejdspartner i f.eks. Vejle, Horsens, Bíllund, Give, Børkop, Fredericia, Hedensted og Jelling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.