Terrasse

Terrassen anlægges i forhold til solen, som regel lige uden for havedøren i forbindelse med huset, gerne et sted, hvor der er læ. Lige så snart det er varmt nok til at sidde ude, er det frem med havestolene og ud på terrassen og nyde solen.

Morgen og aften terrasser har højeste prioritet, og er man så heldig af have den sene aftensol , så skal den sene terrasse tænkes ind i havearkitekturen, som et væsentligt element. Det er ikke nemt lige at gøre det.

Da vi stiller stole og borde på terrassen, er det nødvendigt at den er plan og jævn. Den skal også have en passende størrelse, så den kan huse hele familien og gæster.

Små terrasser, som opholdspladser og siddepladser, kan laves hvor som helst i haven. Det kan give et bidrag til sammenhængen i havearkitekturen. Placering, Helst steder, hvor der er læ og sol, ellers skal man skynde sig at plante noget der med tiden kan give læ og rumvirkning. Med planter i stor størrelse kan der næsten opnås læ med det samme.

Rundt i haven må materialerne gerne være mere rustikke og grove og passes ind i havearkitekturen, alt efter hvilken funktion stedet har.

Gangstier imellem terassen og siddepladserne kan udføres i materialer, der harmonerer med terrassen og passer ind i de øvrige omgivelser.

Der findes mange former for belægning: granit, sten, fliser. natursten, brosten m.m. og de kan kombineres i mønstre på mange måder. Vi stræber mod et roligt og sammenhængende udtryk i belægningsarbejdet.

Ring eller mail os og brændestakken kommer forbi og får en snak om planerne.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.