Ny græsplæne – professionel anlægning af græsplæne

Vi anlægger haver med høj professionalisme

​Drømmer du om at få en ny græsplæne? Så kan vi indfri dine drømme. Hos Brændestakken tilbyder vi anlægning af græsplæne samt andre ydelser inden for have og anlæg. Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Jelling, Vejle, Børkork, Give og omegn.

Vi tilgår vores have- og anlægsopgaver med høj professionalisme. Samtidig kan du forvente et højt serviceniveau, uanset om det er en stor eller lille opgave.

Anlægning af græsplæne sker fra bunden af

​Græsplænen er havens "gulv", der forbinder de enkelte elementer i haven. Den har mange praktiske funktioner. Derfor skal den være god og behagelig at gå på, den skal være jævn og bæredygtig, og den skal måske kunne holde til fodboldkampe og leg for børn. Det slider på en græsplæne. Dertil kommer, at den skal være pæn og nydelig.

Nogle mennesker vil have en fin græsplæne, der kun består af tætslået græs. Andre tillader mælkebøtter, bellis og diverse småblomster i græsplænen, så de kan nyde farverne i græsset.

Atter andre kæmper med mos i plænen eller accepterer det. Det er et temperamentsspørgsmål. De fleste ønsker, at græsplænen skal være nem at klippe uden for mange forhindringer.​

Vi tilbyder anlægning af græsplæne helt fra bunden af. Vi fjerner det gamle græs, vi kalker, grubber og fræser, ligesom vi river for sten. Herefter sår vi med græsfrø i høj kvalitet, hvorpå vi tromler og giver den sidste finish. Det tager tid at lave en ny græsplæne, der kan holde. Herefter giver vi gerne råd om vedligeholdelse, så du får den bedst mulige fremspiring.

Få et uforpligtende tilbud på en ny græsplæne

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker professionel hjælp til anlægning af græsplæne. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på jorden eller den nuværende plæne. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på en ny græsplæne.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​