Brænde OG Træpiller

​PAS PÅ !! Brænde priserne stiger fordi rigtig meget brændetræ ender i flishuggerne i skovene og derefter på varmeværkerne.

Så skal vi til det igen: Sikre næste fyringsæsons brænde i så god tid som overhovedet muligt!! OG DET ER NU

(Husk på at vI ved en tynding med omtanke og opskæring af Deres egne træer kan producere værdifuldt brænde til Dem. Alletiders arbejde i vinterkulden, og træet kan nå at blive tørt til næste fyringssæson 2022/2023

Træpiller

Fra uge 39 i 2022 vil det være muligt at afhente træpiller efter bestilling. send en mail på imc@braendestakken.dk og vi vil besvare  mailen hurtigst muligt

NB!! KVALITETSBRÆNDE  men fhv. groft kløvet, man kan altid kløve lidt finere, hvis man ønsker det, men alle vil gerne have nogle grove stykker at 'fyre over med'!

Brænde : blandet løv/nåle træ ,kløvet i regulære ca. 2  m stykker. Forholdsvis groft kløvet . Hvis De er hurtig, kan vi kløve træet efter deres præferencer f.eks fhv. groft, så træet er godt til at `fyre over med`.

Træet er ikke tørt, men er lagret i stammer en til to sæsoner efter fældning og er kløvet fra vinter til sommer 2017 og brændet kan derfor nå at blive tørt og klar til næst-kommende fyringssæson 2018 /19 hvis De tørrer brændet på en hensigtsmæssig måde.

Normalt kan vi levere brænde men for øjeblikket har vi ikke mere tørt træ

vi har brænde i stammer, klodser og kløvet i ca 2 -3 meter stykker

​Forhør på andre træsorter.

F.eks synes vi at grantræ er rigtig fint brænde blot det er fhv. meget mere groft kløvet end de tungere træsorter. Det er under danske forhold meget nemmere at tørre grantræ end hårdt løvtræ. Det er under alle omstændigheder 'spitzgefühl' også i relation til brænde.

De kan også hente selv i mindre mængder og selv stable brændet i Deres trailer. Vi måler det stablede træ op.

Rummetergaranti

Vi leverer ret og regulært i en gedigen kvalitet. Der er mange måder at blive snydt på men der er eén måde at måle brænde på, som er ret og rimelig, nemlig; Målt i rigtige rummeter, som man gjorde i gamle dage da brænde også var en livsnødvendighed.

Vi anvender Lokal Råvare i fabrikationen. Brændetræet har ikke taget den lange `Co2 trælse` Lastbilsrejse fra Østeuropa og helt til Danmark. Når palletårnene endelig står ude ved kunderne i Danmark så er der brugt mere energi i form af fossile brændsler på at producere/-transportere brændet end hvad palletårnene indeholder af `C02 neutral` energi i sig selv. Det er bestemt `ikke C02 neutralt` brændsel, ikke smart.

De såkaldte brændetårne kan være gode nok, men man skal gå ud fra indvendige mål på pallerne, og ikke de udvendige mål som det hidtil har været kutyme!!. Det man troede der var 2 rigtige rummetre viser sig at være kun at være 1,5 rummetre. Det kan jævnfør en frisk afgørelse fra forbrugerklagenævnet betyde, at brændetårnene er 30% dybere. Man får altså 30% mindre brænde end man egentlig havde regnet med. Det er nemt at købe brændetårne, men det er `undskyld mig` også meget meget dyrt. Så kan brændetårnene undertiden også sælges som `Blandet Løvtræ` Med træarter som Pil ,Poppel og Elletræ med meget lav brændværdi pr rummeter, så `er den helt gal`.

Kom ud til os og mærk kvaliteten og få en snak om brænde.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​