Kampestensmure

Støttemure og her kampestensmure også kaldet stendiger eller stengærder bruges i haver og landskaber med niveauforskelle eller med skrånende terræn. Et meget velkendt fænomen i Vejle og omegn.

Trapper og støttemure kan udformes på en sådan måde, at de gør haven smukkere og byder på flere oplevelser.

En rumdeling kan opnås ved at udnytte højdeforskellen, lave flere niveauer evt. med forskellige temaer, som forbindes med trapper.

Materialerne skal passe sammen med det man har valgt til terrassen og indgangspartiet og den øvrige havearkitektur.

Kampestensmur-/stendige-/stengærde

Støttemure af kampesten, stendiger eller kampestensmure kender vi fra meget gammel tid. Kampestensmure kan også anlægges af tilhuggede granitblokke, natursten eller beton sten i forskellige udformninger.

Kampestensmure bruger vi ofte, hvor murene har en meget fremtrædende position i havernes arkitektur og hvor kampestensmurene er meget synlige.

Har I en god ide som lige mangler en unik proff. afslutning så ring til os.

Ovenstående billed er en Kampestensmur som terrænmur fra et af vores mange projekter. Bemærk måden vi sammensætter stenene på, så kampestensmuren bliver `levende` i farve og form. Kampestenssætning er et tungt og opslidende fagligt meget krævende arbejde, men murene er fuldstændig enestående smukke in natura når vi laver dem. Det er ikke et rart arbejde for ukyndige uden helt specielt maskinel.

Man Hæfter selv for dårligt udført selvbygggede kampestensmure ved ejerskifte, hvis de er funktionsmure. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.