Kampestensmure

Støttemure og her kampestensmure også kaldet stendiger eller stengærder bruges i haver og landskaber med niveauforskelle eller med skrånende terræn. Et meget velkendt fænomen i Vejle og omegn.

Trapper og støttemure kan udformes på en sådan måde, at de gør haven smukkere og byder på flere oplevelser.

En rumdeling kan opnås ved at udnytte højdeforskellen, lave flere niveauer evt. med forskellige temaer, som forbindes med trapper.

Materialerne skal passe sammen med det man har valgt til terrassen og indgangspartiet og den øvrige havearkitektur.​

Støttemure af kampesten, stendiger eller kampestensmure kender vi fra meget gammel tid. Kampestensmure kan også anlægges af tilhuggede granitblokke, natursten eller beton sten i forskellige udformninger.

Kampestensmure bruger vi ofte, hvor murene har en meget fremtrædende position i havernes arkitektur og hvor kampestensmurene er meget synlige.

Har I en god ide som lige mangler en unik proff. afslutning så ring til os.​

Ovenstående billed er en Kampestensmur som terrænmur fra et af vores mange projekter. Bemærk måden vi sammensætter stenene på, så kampestensmuren bliver `levende` i farve og form. Kampestenssætning er et tungt og opslidende fagligt meget krævende arbejde, men murene er fuldstændig enestående smukke in natura når vi laver dem. Det er ikke et rart arbejde for ukyndige uden helt specielt maskinel.

Man Hæfter selv for dårligt udført selvbygggede kampestensmure ved ejerskifte, hvis de er funktionsmure. 

Kontakt os her for at høre mere.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​