Haveservice med skatte fradrag

Skattefradraget, håndværkerfradraget, servicefradraget gælder for hele 2018

Haveservice med Skatte Fradrag !! Jubiii for alle Haveejere.!!
Få drænet haven, klippet hækken, få beskåret havens vækster og klippet græsset eller få haven luget godt igennem. Hvad med en vanskelig opgave at få hækken rettet op og så med Skattefradrag, det er næsten for godt
til at være sandt, men det er ganske vist.

På alle disse ydelser er der 100% skattefradrag. Man skulle tro det var løgn, men nej. Man kunne f.eks få op til 36000kr fradrag. hvis der er to voksne mennesker i husstanden og et hjemmeboende barn over 18 år.

Samtidig med at der kan opnås fradrag for ovenstående ydelser, så gør vi vores arbejde grundigt og effektivt og med stor erfaring, og vi sætter ikke lige vore priser op, som følge af fradraget.

Rigtig mange af vore kunder sætter stor pris på at få et haveservice besøg, hvor man samtidigt kan få drøftet komplicerede emner vedrørende havens arkitektur og havens eller landskabets vækster med den erfarne og kyndige visionære havearkitekt Robert Christensen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.