Topkapning

Topkapning foregår ofte oppe i trækronerne. Det kan være at træerne er blevet for høje, så de tager alt sollyset fra haven med gene til følge for haveejeren eller naboerne. Træerne kan også skygge for andre vækster i haven.

De kan ligeledes være så høje at træerne tager udsigten og ved at beskære og reducere trækronen, ved en kronereduktion, kunne man evt få en flot udsigt og mere lys til vækster under træerne.

Kronen kunne eventuelt reduceres så bedre lysgennemtrængning kunne opnås og luftcirkulation til `tætte områder af haven`.

Træer reagerer meget forskelligt på en beskæring, så ekspertise erfaring og faglig viden er vejen og en forudsætning for et godt resultat.

Topkapning er en farlig diciplin og kræver uddannelse og stor erfaring for at opnå sikkerhed i arbejdet, og fremfor alt et fagligt godt og æstetisk passende resultat. Lad være med selv at eksperimentere, det kan ende meget galt.

Hvert år er der artikler i folkebladet der beskriver hvordan folk er kommet frygteligt galt afsted med at ``lege skovmand``

Ring eller mail os og vi kommer forbi ser på hvad der kan gøres.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.

Firmainfo:​

Brændestakken
​Norgesvej 10

7300 Jelling


​CVR: 16221376