Rodfræsning

Med rodfræsning fjerner vi træstubbe og trærødder der generer i græsplænen, indkørslen eller andre steder på grunden. Vi kan stub​fræse eller rodfræse med vores stub/-rodfræsningsmaskiner. Vi har mange forskellige størrelser af maskiner, og vi har bæltekøretøjer til de vanskelige opgaver på skrånende terræn.​

Vi kan bortfræse alle størrelser af træstubbe/-rødder. Stubfræseren/-Rodfræseren fylder ikke meget og kan nænsomt komme ind i næsten alle haver. Rodfræsningen efterlader en lille fordybning og en dynge rodflis der, hvor stubben var.

Vi er specialister i at fjerne træstubbe og rødder i områder med kabelføring og vandledninger.

​Vi kan stubfræse med efterfølgende rodfræsning, og fræse og stenrense områder, hvor der har været tæt bevoksning af træer, bambus og buske. 

Vi kan gøre jorden klar, smuk og blød til efterfølgende anlæg af bede, græsplæne, køkkenhave mv.

Kontakt os for mere information.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​