Stubfræsning

Se mulighederne med en stubfræsning

Vi kender det godt. Når vi klipper græs støder vi imod en gammel træstub som stadig er midt i plænen selvom træet er fældet for 5 år siden. Den er for stor til at grave op så vi kører udenom og nogle gange imod, hvis man lige glemmer den er der eller får nogen til at slå plænen.

Stubfræsning kan fjerne stubben meget nænsomt og hurtigt. Der bliver et lille hul I plænen når stubben er fræst væk. Store bede kan forberedes lige nøjagtigt i områder hvor der har været tæt kratskov ved stubfræsning og med efterfølgende rodfræsning af hele området.

Med lidt frisk jord og nogle græsfrø kan det efter kort tid ikke ses at der har været en træstub midt i plænen og det er en sand fryd at slå græsset i det område i fremtiden. Man bliver rigtig glad for at få de trælse træstubbe væk.

Glæder kan vi ikke få nok af. Vi har stubfræsere/-rodfræsere i forskellige størrelser, og når terrænet bliver rigtig stejlt så har vi en stubfræser på bælter der kan køre op af næsten en hver skrænt i Vejle og omegn. Man skal have styr på hvor ens forsyningsledninger er placeret inden stubfræserne igangsættes.

Hvis de har fået en pris andetsteds på stubfræsning så tøv ikke med at maile os. Det kan vi garanteret gøre med et meget bedre resultet til prisen da vort maskineri er særdeles effektivt og fræser dybere og bredere og på mere skrånende terræn.

Giv os et ring eller mail og vi kommer forbi og ordner stubbene uanset antal, størrelse og placering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.

Firmainfo:​

Brændestakken
​Norgesvej 10

7300 Jelling


​CVR: 16221376