Flisning

Beskæringsaffald, grene og buske fra havens træer kan med fordel omdannes til værdifuld flis. Flis er et af de mest geniale livgivende organiske stoffer der kan tilføres haven.

​Flis brugt rigtigt holder ukrudtet væk, og nedsætter vandfordampningen. Flis tilfører jorden humus og giver ideelle livsbetingelser for en lang række nyttige jordbundsdyr som f.eks regnorme.

Der er imidlertid en række uhensigtsmæssige egenskaber ved flis som man skal være bevidst om. Vi anlægger bede med flis/-barkflis og rådgiver om korrekt anvendelse. Vi har forskelligt maskineri til flisning i alle størrelser og områder.

Vi har udsalg af små og store partier flis eller barkflis fra vores firmaadresse. Vi leverer flis-/barkflis til Deres projekter og vi kan udsprede flisen med kran og flisgrab ved store partier.

Bede med flis og barkflis bliver med rette mere og mere almindelige.

Kontakt os med Deres planer, så kommer vi forbi.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​