Flisning

Beskæringsaffald, grene og buske fra havens træer  kan med fordel omdannes til værdifuld flis. Flis er et af de mest geniale livgivende organiske stoffer der kan tilføres haven.

Flis brugt rigtigt holder ukrudtet væk, og nedsætter vandfordampningen. Flis tilfører jorden humus og giver ideelle livsbetingelser for en lang række nyttige jordbundsdyr som f.eks regnorme.

Der er imidlertid en række uhensigtsmæssige egenskaber ved flis som man skal være bevidst om. Vi anlægger bede med flis/-barkflis og rådgiver om korrekt anvendelse. Vi har forskelligt maskineri til flisning i alle størrelser og områder.

Vi har udsalg af små og store partier flis eller barkflis fra vores firmaadresse. Vi leverer flis-/barkflis til Deres projekter og vi kan udsprede flisen med kran og flisgrab ved store partier.

Bede med flis og barkflis bliver med rette mere og mere almindelige.

Ring eller mail os med Deres planer, så kommer vi forbi.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.