Opretning af hæk

Er hækken blevet meget skæv , for bred eller stormskadet kan vi som regel rette den op i den ønskede bredde og højde. Vi kan give en prognose for hækken ud fra de givne forhold, så man ikke foretager sig unødvendige lappeløsninger.

Der er naturligvis grænser for, hvad man kan gøre, og hækkens art, tilstand og forholdene er i øvrigt afgørende.​

Hvis hækken er blevet for gammel og umulig at få rettet op, kan man overveje om det var på tide at få fjernet hækken, rodfræset rødderne , opfrisket jorden og plantet en ny hæk. Der er faldgruber her så De er meget velkommen til at ringe og få et par `fif.

Brændestakken har alt det meget kraftige beskæringsværktøj, der skal til for at oprette hække og fjerne den gamle hæk .Naturligvis kan vi levere 1. klasses planter og plante den nye hæk så hækken etablerer sig lynhurtigt.

​Ring til os på 75 87 35 36 eller send os en mail på rc@braendestakken.dk, så vil vi gerne komme og kigge på det og give råd om hvad man kan gøre og hvad man absolut ikke skal gøre med hække, af hver sin art.

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​