Opretning af hæk

Er hækken blevet meget skæv , for bred eller stormskadet kan vi som regel rette den op i den ønskede bredde og højde. Vi kan give en prognose for hækken ud fra de givne forhold, så man ikke foretager sig unødvendige lappeløsninger.

Der er naturligvis grænser for, hvad man kan gøre, og hækkens art, tilstand og forholdene er i øvrigt afgørende.

Hvis hækken er blevet for gammel og umulig at få rettet op, kan man overveje om det var på tide at få fjernet hækken, rodfræset rødderne , opfrisket jorden og plantet en ny hæk. Der er faldgruber her så De er meget velkommen til at ringe og få et par `fif.

Brændestakken har alt det meget kraftige beskæringsværktøj, der skal til for at oprette hække og fjerne den gamle hæk .Naturligvis kan vi levere 1. klasses planter og plante den nye hæk så hækken etablerer sig lynhurtigt..

Ring eller mail os, så vil vi gerne komme og kigge på det og give råd om hvad man kan gøre og hvad man absolut ikke skal gøre med hække, af hver sin art.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.