Vedligeholdelsesfri have – vi skaber nemme haver

Vi anlægger, omlægger og renoverer alle typer haver

​Ønsker du en vedligeholdelsesfri have? Så lad os anlægge haven for dig. Hos Brændestakken har vi stor ekspertise med at anlægge, omlægge og renovere enkle og nemme haver.

Vi har en professional og kvalitetsbevidst tilgang til haveprojekter, hvor vi samtidig har fokus på det høje serviceniveau. Vi servicerer kunder i blandt andet Jelling, Vejle, Børkork og Give samt adskillige andre steder.

En nem haveløsning med et minimalt vedligeholdelsesbehov

​Det bliver mere og mere populært at anlægge vedligeholdelsesfrie haver. Det giver bedre tid til andre ting, og du undgår at komme hjem til en tilgroet have efter ferien. Det kan også være, at du simpelthen ikke har kræfterne og ressourcerne til at passe og pleje en have.

Vi tilbyder at anlægge en såkaldt vedligeholdelsesfri have. Haven kan naturligvis aldrig blive helt vedligeholdelsesfri, men vi kan gøre den så nem som mulig at passe. Vi starter med at råde og vejlede om de forskellige muligheder for græs, buske og bede, som har et minimalt behov for vedligeholdelse.

Hør mere om at få en vedligeholdelsesfri have

​Kontakt os gerne, hvis du drømmer om at få en vedligeholdelsesfri have, så kommer vi gerne ud for at drøfte de forskellige muligheder. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker til haven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at anlægge en have, som er nem og enkel at vedligeholde.​

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​