Havetegning & Havedesign

Havedesign der indfrier jeres forventninger​

Er det nødvendigt at omlægge en have helt, skal man ind og kigge på "Stedets ånd". Hvordan den kommede have skal passe ind i de omgivelser der er, stedets historie og hvorledes havearkitekturen kan tænkes sammen med familiens ønsker.

Funktionaliteten i omgivelserne omkring boligen er af stor vigtighed, Det er godt hvis beboerne har oplevet årets gang i haven/huset, så der er opnået en bevisthed om, hvad der eventuelt kunne være ønskeligt i den fremtidige havearkitektur.​

Vi tegner og omlægger haver udfra haveejerens ønsker og behov og udfra vores mangeårige erfaring på området.

Samarbejdet mellem os og jer.

Havedesign, herunder omlægning af hele haver kræver omtanke, ekspertise og tæt dialog for at opnå resultater der giver den ubeskrivelige ro og sammenhæng og haveglæde i mange mange år.​

Processen ved et nyt havedesign

Ring eller mail os, det starter altid med et besøg i Deres have.

Vi måler op, fotograferer, analyserer, interviewer og derefter på vores tegnestue fremstiller vi et spændende havedesign med gennemtænkt funktionalitet og måske uventede overraskelser efter hvad nu 'havens sjæl', landskaber, omgivelser og ønsker kunne give anledning til.

I processen med at lave en Have/landskabs-tegning har vi en meget omfattende billeddatabase som vi gør tilgængelig med eksempler på vores arbejde i 25 år. Tilgang til databasen er en fin måde at få føling med "melodien" der ligger bag en tegning.

Hvis De har rimeligt kendskab til botanik, haver og landskaber kan det rigtige måske være et konsulentbesøg, hvor vi gennemgår haven eller landskabet "On site" og giver umiddelbare forslag på havevandringen. Det går stærkt og der kommer mange informationer på kort tid.

KONTAKT Os for nyt havedesign

Ring for et inspirerende besøg af Have og Landskabsarkitekten med mange års erfaring på højt niveau både praktisk og teoretisk. Vi kan hjælpe med havedesign i f.eks Vejle, Børkop, Horsens, Billund, Give, Grindsted,Fredericia, Hedensted og Jelling.​

Vi kan fanges på telefon 75 87 35 36

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.

Firmainfo:​

Brændestakken
​Norgesvej 10

7300 Jelling


​CVR: 16221376