Græsplæner

Græsplænen er havens " gulv ", den forbinder de enkelte elementer i haven.,dens funktioner er mange ,bl.a. skal den være god at gå på, den skal være jævn og bæredygtig, se pæn ud, være underlag til fodboldkampe og leg for børn. Det slider på en græsplæne. Ikke at forglemme skal plænen klippes jævnligt gennem hele sommeren.

Nogle mennesker vil have en fin græsplæne med kun græs, slået tæt. Andre tillader mælkebøtter, bellis og andre småblomster at titte op i græsplænen, og derved nyde farverne fra urterne i græsset. Andre kæmper med mos i plænen eller accepterer det, det er et temperaments spørgsmål. Græsplænen skal være nem at klippe uden for mange forhindringer, herunder træstubbe.

Græsplæner laver vi fra bunden af. Fjerner det gamle græs, kalker grubber fræser, stenrenser, river for sten, sår med 1. kvalitets græsfrø, tromler og giver den det sidste finish. Det tager tid at lave en ordentlig græsplæne der kan holde til noget og vi giver råd om vedligehold af plænen efter såning så den bedst mulige fremspiring kan opnås.

Kontakt os for drøftelse af Deres planer.​

Er du interesseret?

Bliv vores faste kunde

​Vi tegner projekterer, planlægger og udfører projekterne Fra start til slut. Man kan nøjes med at entrere med en virksomhed som kan det hele. Der er ingen grund til at involvere sig med en hel række forskellige håndværkere for at få udført et sammenhængende gennemtænkt projekt der samtidig er veludført.

Telefon

75 87 35 36

BRÆNDESTAKKEN V/ROBERT CHRISTENSEN - ​CVR: 16221376

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du vide mere om plantelivet i haven? Så er du velkommen til at skrive til os her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​