Græsplæner

Græsplænen er havens " gulv ", den forbinder de enkelte elementer i haven.,dens funktioner er mange ,bl.a. skal den være god at gå på, den skal være jævn og bæredygtig, se pæn ud, være underlag til fodboldkampe og leg for børn. Det slider på en græsplæne.

Ikke at forglemme skal plænen klippes jævnligt gennem hele sommeren.

Nogle mennesker vil have en fin græsplæne med kun græs, slået tæt. Andre tillader mælkebøtter, bellis og andre småblomster at titte op i græsplænen, og derved nyde farverne fra urterne i græsset. Andre kæmper med mos i plænen eller accepterer det, det er et temperaments spørgsmål. Græsplænen skal være nem at klippe uden for mange forhindringer, herunder træstubbe.

Græsplæner laver vi fra bunden af. Fjerner det gamle græs, kalker grubber fræser, stenrenser, river for sten, sår med 1. kvalitets græsfrø, tromler og giver den det sidste finish. Det tager tid at lave en ordentlig græsplæne der kan holde til noget og vi giver råd om vedligehold af plænen efter såning så den bedst mulige fremspiring kan opnås.

Kontakt os for drøftelse af Deres planer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.