Ældrevenlige haver

Mange mennesker fraflytter deres boliger fordi haverne bliver for arbejdskrævende efterhånden som man bliver ældre. Det er meget ærgeligt, men behøver slet ikke være den sidste udvej. Man må tilpasse sig situationen.

Som tiden går bliver man måske lidt dårligere egnet til det ofte hårde arbejde det er at passe have. Det kunne være at haven havde lidt for mange arbejdskrævende staudebede, og store upassede træer og vildt voksende buske og i det hele taget for mange arealer der skulle renholdes for ukrudt. 

Man må med tiden lære at tilpasse haven til sine reducerede fysiske evner og så få det bedst mulige ud af situationen. Man må godt tænke måske 20 år frem i tiden uanset alder og reflektere lidt over sin have til den tid.

Man kunne opprioritere bedene nær de områder man især opholder sig i haven og så prioritere de områder ned (anlægge græs eller vedligeholdelsesfrie bede) i de områder hvor man i øvrigt aldrig rigtig kommer. 

Der kunne anlægges højbede som kunne holdes uden at man behøvede at bukke sig ned for at luge etc. og hele haveanlægget kunne renoveres med særligt henblik på nemmere vedligehold mere behagelige arbejdsstillinger etc.

Vi har stor erfaring i at tilpasse haverne til mindre vedligehold for derved at gøre dem nemmere at passe og vi kan gøre det fuldstændigt uden at haverne bliver kedelige, tværtimod kan vi tematisere haverne og gøre dem mere spændende end haven nogen sinde har været.

Kontakt os for at høre mere

Ring eller mail os og vi kommer på besøg, for det kræver grundig omtanke, og ekspertise og planlægning at tilpasse en have til ændrede vedligeholdelses forhold.​​

Du er velkommen til at ringe og høre mere om vedligeholdelse af have på telefon: 75 87 35 36 eller kontakte en anlægsgartner på e-mail: rc@braendestakken.dk. Vi sender gerne en kyndig medarbejder, der kan give et godt tilbud og en billig pris.

En splinterny forhave i Vinding Tegnet Designet 100% udført.

En splinterny spændende forhave i Gårdslev Tegnet Designet 100% udført.

Der er næsten ingen vedligeholdelse, men haven er bestemt ikke `kedelig` som følge af mindre vedligeholdelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.

Firmainfo:​

Brændestakken
​Norgesvej 10

7300 Jelling


​CVR: 16221376