Brænde

PAS PÅ !! Brænde priserne stiger fordi rigtig meget brændetræ ender i flishuggerne i skovene og derefter på varmeværkerne.​

Så skal vi til det igen: Sikre næste fyringsæsons brænde i så god tid som overhovedet muligt!! OG DET ER NU

(Husk på at vI ved en tynding med omtanke og opskæring af Deres egne træer kan producere værdifuldt brænde til Dem. Alletiders arbejde i vinterkulden, og træet kan nå at blive tørt til næste fyringssæson 2018/-2019.)

NB!! KVALITETSBRÆNDE  men fhv. groft kløvet, man kan altid kløve lidt finere, hvis man ønsker det, men alle vil gerne have nogle grove stykker at 'fyre over med'!

Brænde : blandet løv/nåle træ ,savet og kløvet i regulære ca. 30 cm stykker. Forholdsvis groft kløvet . Hvis De er hurtig, kan vi kløve træet efter deres præferencer f.eks fhv. groft, så træet er godt til at `fyre over med`.

Træet er ikke tørt, men er lagret i stammer en til to sæsoner efter fældning og er savet/kløvet fra vinter til sommer 2017 og brændet kan derfor nå at blive tørt og klar til næst-kommende fyringssæson 2018 /19 hvis De tørrer brændet på en hensigtsmæssig måde.

Normalt kan vi levere nedenstående men for øjeblikket har vi ikke mere tørt træ

Leveret i Vejle Området

7,5 rummeter savet og kløvet løvtræssorter i ca. 30 cm længde , groft kløvet. Der kan være enkelte stykker der er lidt længere. : 5250,00 kr. inklusiv moms leveret i Vejle kommune. 

​Forhør på andre træsorter.

F.eks synes vi at grantræ er rigtig fint brænde blot det er fhv. meget mere groft kløvet end de tungere træsorter. Det er under danske forhold meget nemmere at tørre grantræ end hårdt løvtræ. Det er under alle omstændigheder 'spitzgefühl' også i relation til brænde.

De kan også hente selv i mindre mængder og selv stable brændet i Deres trailer. Vi måler det stablede træ op.

Rummetergaranti

Vi leverer ret og regulært i en gedigen kvalitet. Der er mange måder at blive snydt på men der er eén måde at måle brænde på, som er ret og rimelig, nemlig; Målt i rigtige rummeter, som man gjorde i gamle dage da brænde også var en livsnødvendighed.

Vi anvender Lokal Råvare i fabrikationen. Brændetræet har ikke taget den lange `Co2 trælse` Lastbilsrejse fra Østeuropa og helt til Danmark. Når palletårnene endelig står ude ved kunderne i Danmark så er der brugt mere energi i form af fossile brændsler på at producere/-transportere brændet end hvad palletårnene indeholder af `C02 neutral` energi i sig selv. Det er bestemt `ikke C02 neutralt` brændsel, ikke smart.

De såkaldte brændetårne kan være gode nok, men man skal gå ud fra indvendige mål på pallerne, og ikke de udvendige mål som det hidtil har været kutyme!!. Det man troede der var 2 rigtige rummetre viser sig at være kun at være 1,5 rummetre. Det kan jævnfør en frisk afgørelse fra forbrugerklagenævnet betyde, at brændetårnene er 30% dybere. Man får altså 30% mindre brænde end man egentlig havde regnet med. Det er nemt at købe brændetårne, men det er `undskyld mig` også meget meget dyrt. Så kan brændetårnene undertiden også sælges som `Blandet Løvtræ` Med træarter som Pil ,Poppel og Elletræ med meget lav brændværdi pr rummeter, så `er den helt gal`.

Kom ud til os og mærk kvaliteten og få en snak om brænde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du har et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og havedesign, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.