Belægning

Vi udfører alle former for belægning.

Det kan være traditionel flisebelægning eller en avanceret brolægning.

Belægningen på din haves opholdsarealer eller indkørsel bør tilpasses både husets arkitektur og farver som de planter, der findes ved den pågældende belægning.​

Både i indkørslen og på terrassearealer kan der være flere ting som trappesten og brønddæksler m.m., som gør det nødvendigt at tilrettelægge, hvordan den nye belægning skal se ud.

I mange tilfælde vil det være en stor fordel at få tegnet arealet og belægningen op på forhånd, hvilket vi naturligvis også kan forestå.

At vælge ny belægning, til indkørsel, terrasse e. lign. kan være en svær beslutning. Da udvalget af materialer er meget stort, kan det være svært at vurdere hvilke der passer bedst til ens ønsker.

Her kan vi rådgive og give nogle hints til, hvordan man kan gribe situationen an, og hvad man i hvertfald ikke skal gøre.

Vi bruger en stor del af vores tid med at rette op på, hvad klamhuggere har udført af hjerteløst arbejde.

Brændestakken tilbyder også vores professionelle service, når det handler om træfældning, rodfræsning og stubfræsning. De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Hvis du et spørgsmål du brænder inde med, eller har du brug for rådgivning inden for ​træfældning​ og have-design, så står Brændestakken til rådighed. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Plantesalg

​I vores plantesalg finder du både færdige hække samt flere typer af blomster og andre planter.

Firmainfo:​

Brændestakken
​Norgesvej 10

7300 Jelling


​CVR: 16221376